damla lütfen bak nolursun gerçekten bildiğin gibi değil
Yazar
Konu: damla lütfen bak nolursun gerçekten bildiğin gibi değil Perş. Şub. 07, 2008 9:45 pm
bişe sölicem ama damla beni dinleseydin ben sana herşeyi anlatcaktım sana o msj ben yasmadım yemille ben yazmadım bizim sınıfta özge die bi kız var daha doğrusu benim sınıfım 7 / E o kız 7 / A sınıfında bizim grup o grupla düşmanız birbirimize msn de birbirimisle kavga etmek için adresini ekledim kızlarla konuşuyoduk onun abisi bilgisayar programcılığı üzerine okuyomuş benim msn hackledi tüm eski dostlarımın adresi gitmiş ne kadar ağladım o zaman msn de tek açık sen varmışın ben msn de size takma ad eklemiştim seninki ( sitede admin damla 4. sınıfta ) yazmıştım o da sana ağzına geleni saymış bu olanları messenger plus sayesinde gördüm seninlede hiç konuşma fırsatım olmadığı için anlatamadım biliyorum kalbin kırılmış sana bir sürü laf etmiş onun adına senden gerçekten çok özür dilerim lüyfen beni affet damla lütfen ben senin kalbini kırmayı hiç istermiyim lütfeeen nolur yine kankam ol
Kraliçe{D} x Kurucu x
Mesaj Sayısı : 865 Location : 100 Job/hobbies : grup hepsi Kayıt tarihi : 07/10/07
Konu: Geri: damla lütfen bak nolursun gerçekten bildiğin gibi değil Cuma Şub. 08, 2008 3:29 pm
ama o kız kfr etti sana çok kırılmıştım özür dilerim
Misafir Misafir
Konu: Geri: damla lütfen bak nolursun gerçekten bildiğin gibi değil Paz Şub. 10, 2008 1:08 pm
gerçekten ben yapmadım zaten okul yarın açılsın halletcem onu barıştıkmı
damla lütfen bak nolursun gerçekten bildiğin gibi değil